Telefonos megrendelések: 0036-140 8 8886

Adatvédelem

Azzal hogy Ön a ymart.hu (ymart.hu) weboldalt használja, elfogadja és egyetért a következő adatvédelmi politikával. Ha nem fogadja el az Adatvédelmi Politikában foglalt feltételeket, kérjük azonnal szüntesse meg a weboldal és a szolgáltatásai használatát.

Az adatvédelmi politika időnként változhat a weblap tartalom frissitésekor. Ajánljuk hogy időnként ellenőrizze ezt a lapot hogy mindig tisztában legyen a változásokkal.

Minden személyes adatot amit Ön megoszt velünk mint felhasználó vagy látogató, feldolgozásra kerűl, hogy a ymart.hu (ymart.hu) szolgáltatásait optimális körlményekben tudja kinálni.

A ymart.hu (ymart.hu) webplapját Source Management Eood Ruse üzemelteti, székhelye Sucursala Bucuresti Sectorul 2 str. Sarafinesti, regisztrációs száma 39003568.

A ymart.hu (ymart.hu) regisztrálási ürlap kitöltése által, a felhasználó kijelenti hogy kifejezetten és egyértelműen beleegyezik, hogy személyes adatait, a ymart.hu (ymart.hu) adminisztrátorai feldolgozzák és felhasználják az alábbi műveletek érdekében:
Az ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel;
A megrendelések feldolgozása;
Részvétel külömböző versenyeken, promóciókon és játékokon;
Nem kereskedelmi vagy adminisztrativ tipusú üzenetek küldése (módositások a weblapon, felhasználó fiók, stb);
Ajánlatok, promóciók, kedvezmények, akciók, reklám és marketing üzenetek küldése a ymart.hu (ymart.hu) tevékenységeivel kapcsolatban és a harmadik felek tevékenységeivel kapcsolatban amelyekkel a ymart.hu (ymart.hu) bármilyen természetű kapcsolatban van (beleértvea kereskedelmi tevékenységeket is).
Az üzlet tárolni fogja a személyes adatokat és fel fogja használni a felhasználók informálása érdekében, a ymart.hu (ymart.hu) fiókok státusszával kapcsolatban, itt beleértve a megrendelések státusszát, fejlődését de a kinált termékek és szolgáltatások értékelését is.

Az online fizetési folyamat alatt kért információk, a fizetési feldolgozás szolgáltatók feltételei hatálya alá tartoznak és ebben az esetben a ymart.hu (ymart.hu) nem kéri és nem tárolja a kártyájával kapcsolatos részleteket és információkat.

Ha bármilyen kérdése van ezekkel az adatvédelmi feltételekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot velünk a dedikált kapcsolat űrlap segitségével vagy irjon nekünk a következő email cimre: [email protected]