Telefonos megrendelések: 0036-140 8 8886

Waxiba XB-182URT lámpával ellátott multifunkcionális rádió

További képek

Waxiba XB-182URT lámpával ellátott multifunkcionális rádió
6 099,00 Ft

Elérhetőség: Készleten

Garancia: 24 hónap
Vissza: 14 nap

Szállítás 2-3 munkanapon belül

Vagy
Rendelések és ügyfélszolgálat: 0036-140 8 8886 WhatsApp

Rövid leírás:

Leírás

Részletek

Waxiba XB-182URT lámpával ellátott multifunkcionális rádió

A rendelkezésére bocsájtjuk a Waxiba XB-182URT lámpával ellátott multifunkcionális rádiót. Ennek a terméknek számtalan funkciója, elegáns design-ja és kompakt kialakítása van.

Ennek a Waxiba XB-182URT lámpával ellátott multifunkcionális rádiónak a segítségével hallgathat MP3/WMA formátumú zenéket bármilyen USB eszközről vagy SD memóriakártyáról az USB és SD dugaszoknak köszönhetően (kompatibilis USB 2.0 készülékekkel). A beépített lámpa igazi segítség lehet bármely pillanatban.

Ezt a Waxiba XB-182URT lámpával ellátott multifunkcionális rádiót bárhová elhelyezheti a háztartásában és nem csak. Mivel ez a termék elemmel és hálózatról is működik, praktikus és hordozható, magával viheti kirándulásokra, tarthatja műhelyében vagy akár garázsában, stb.

A Waxiba XB-182URT lámpával ellátott multifunkcionális rádió rendelkezik minden funkcióval és parancsgombbal, melyre Önnek szüksége lehet. Használható beltérben vagy kültéren, hiszen egy beépített akkumulátorral rendelkezik, de akár 4 darab AA típusú elemmel is működik, melyeket a csomag NEM tartalmaz.

A Waxiba XB-182URT lámpával ellátott multifunkcionális rádió jellemzői:

-AM/FM/SW 3 sáv
-AUX bemenet
-Teleszkópikus forgatható antenna
-Beépített hangszóró
-AC: 220 V / 50 MHz (csak töltésnél)
-DC: 3V (UM-1X2PCS)
-MP3 lejátszó SD/USB bemenettel
-A csomag az elemeket nem tartalmazza

Vélemények

*A leírt képek, színek és jellemzők informatív jellegűek, és tartalmazhatnak kisebb véletlenszerűségeket vagy alkalmi eltéréseket az oldalon bemutatott termékekhez képest.